reis verslag Colombia
Door: sally
Blijf op de hoogte en volg Sally
15 Februari 2012 | Colombia, Bogotá
Een half uur later dan gepland zijn we geland. Voordat iedereen er is was het uit eindelijk 11 uur geworden voor we in ons hotel waren.
De volgende dag 8 uur ontbijten een gelijk mee met de eerste excursie. Wandelen door Bogota met een bezoek aan Monserrat. Dit is een kerk boven op een berg. Met een tandradbaan zijn we om hoog gegaan. Vanaf hier heb je een mooi uitzicht over Bogota, jammer dat het wat mistig was.Na Monserrat wandelen naar de plaza de Bolivar met alle regerings gebouwen en het presidentieele paleis
'smiddags naar Zipaquira waar de zout kathedraal zich bevindt. Op zich een beetje toeristisch maar het was wel leuk.
We zijn net thuis van ons etentje.
Morgen gaan we naar de Tatacoa woestijn en daar slapen we in een tentje.Ik hou niet van kamperen.
Maar het moet maar. We maken daar een wandeling. De woestijn is een beetje rotsachtig.Ik ben benieuwd.
Tot zover het verslag. Tot een volgende keer wanneer ik weer in de gelegenheid ben om te schrijven
15 Februari 2012 - 06:30
Steph:
Gelukkig dat jullie nog naast elkaar konden zitten! Is toch behoorlijke tijd dat je in het vliegtuig zit!
Ik ben ook in Monserrat geweest!!! (maar dan in Spanje hihihi)
In een tentje slapen is toch ook weer een ervaring???
Nou fijne reis!!!
15 Februari 2012 - 06:39
Jennifer:
He het is wel vakantie hoor, dus je moet het maar leuk vinden dat kamperen:) Vast beter leuker dan hier in de kou! -
15 Februari 2012 - 07:36
Ger Turpijn:
Wat een mooie indrukken en wandeling. Het wordt echt een mooie reis.!!!